Witam.Pracowałem kiedyś w tym SYFIE.Zarobki to totalna porażka.........Totalne dno.................Organizacja także dno..........Jednym słowem to MAKRO to totalne DNO!!!!Nie polecam.............
31 sty 2010, o 22:43
@echophp1@
@echophp2@
eskimo
Re: Jaka płaca taka praca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam.Byłem tam na okresie prubnym......ZGADZAM SIĘ ZE WSZYSTKIM.....tak mi sie nie podobało że masakra.Dziwie sie tym sztaplażą co tam pracują.
1 lut 2010, o 17:32
@echophp1@
@echophp2@
amelka78
Re: Jaka płaca taka praca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgadzam się, ja tam pracuję, mam nadzieję, że już niedługo... Odradzam, ale każdy musi się chyba przekonać. Im wyższe stanowisko, tym gorze Cię traktują, nie dostrzegają. A żeby usłyszeć zwykłe "Dzień dobry" ???? Przewraca się w głowach... Pracownik-intruz, robol po co z takim gadać? Nawet biurowy niewiele znaczy. Mam już troszkę doświadczenia z pracodawcami, ale makro przebija wszystko. Jak tak dalej pójdzie to w Rzgowie będą obsługiwać na stoiskach Kierownicy Dry, NON FOOD, logistyka - Kierownik + zastępcy, a na kasie siedział Dyrektor. To będzie cały skład personalny hali Makro w Rzgowie. He, he...No i klientów brak...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość